Over Amsterdam Logistics

Welkom op Amsterdam Logistics, het online platform voor de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam. Amsterdam Logistics brengt mensen samen die in het hart van de logistiek leven en werken en bezig zijn met groei, ontwikkeling en innovatie vanuit de theorie en logistieke praktijk. Ons platform verenigt kleine ondernemers en grote bedrijven en vertegenwoordigers van overheden, brancheorganisaties en kennis- en onderzoeksinstellingen.

Kennis delen en samenwerken op Amsterdam Logistics

De bezoekers van Amsterdamlogistics.nl versterken elkaar met kennis en frisse ideeën. Samen zetten ze nieuwe vormen van samenwerking op met als grote gemene deler de overtuiging dat onze sector logistiek – nu al van wereldfaam – verder kan groeien door kennisdeling, innovatie en samenwerking. Alleen zo kan de internationale concurrentiekracht van onze sector en van de Metropoolregio Amsterdam in zijn geheel worden versterkt.

Thema’s Amsterdam Logistics

Zes thema’s staan centraal op Amsterdamlogistics.nl. Ze staan voor een veelbelovende toekomst voor de logistiek in onze regio:

  • Arbeidsmarkt & onderwijs
  • Circulaire economie
  • City Logistics
  • E-commerce
  • Innovatie & technologie
  • Ontwikkelingen mainports

Initiatiefnemers Amsterdam Logistics

Amsterdam Logistics is onder de naam Dinalog Amsterdam in 2013 gestart op initiatief van onder meer Kamer van Koophandel, SADC, Schiphol Group, Havenbedrijf Amsterdam, FloraHolland, Hogeschool van Amsterdam, Gemeente Haarlemmermeer en ACN. Wilt u meer weten over Amsterdamlogistics.nl, dan kunt u een mail sturen naar Rosemarijn Verdoorn van SADC.