regeerakkoord metropoolregio amsterdam

Schiphol Aviation Awards uitgereikt

Inmiddels zijn de Schiphol Aviation Awards weer uitgereikt. De Cargo Award ging naar European Cargo Services B.V. Alle grondafhandelaars kregen samen een award.

In totaal werden zes awards uitgereikt door Ad Rutten van de Schiphol Group. Vier awards gingen naar de Airline of the Year 2013 in achtereenvolgens Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika en het Midden Oosten. De Cargo Award werd in ontvangst genomen door Edwin Hofstede. Hij kreeg de onderscheiding vanwege zijn initiatief om tijdens economisch moeilijke tijden te investeren in extra capaciteit op Schiphol voor het transport van ‘Live Animals’. 

De Ground Handling Award 2013 werd uitgereikt aan alle grondafhandelaars samen. Reden is de goede samenwerking bij de Nuclear Security Summit (NSS). 

 

Een glunderende Edwin Hofstede (midden) en Ad Rutten (rechts) De Schiphol Aviation Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor innovatieve bedrijfsvoering of positieve prestaties voor business partners die actief zijn op Amsterdam Airport Schiphol.

 

 

Bron: Schiphol Group.

Geef een antwoord