e-Registration

Video: dnata in de serie Ondernemers aan het woord

dnata verzorgt op Amsterdam Airport Schiphol de afhandeling van vracht. Daaronder vallen specialistische productlijnen zoals het Schiphol Animal Centre, het Temperature Control Centre en de Freighter Ramp Handling.
Medewerkers van dnata vertellen wat er allemaal komt kijken bij de specialistische productlijnen. Ook gaan ze in op het belang om samen als luchthaven, politiek en bedrijven op te trekken tegen het dreigende verlies van vrachtslots op Schiphol en om samen te werken aan groei en het product Nederland Distributieland.

“Het is belangrijk dat je het product Schiphol op de kaart zet. Je moet wel samenwerken om tot een mooi product te komen. Je hebt elkaar nodig”
Olav de Haan, VP Cargo Operations dnata”

Video dnata

Ondernemers aan het woord is een serie video’s waarin Amsterdam Logistics ondernemers, kennisinstellingen en/of bestuurders in de Metropoolregio Amsterdam aan het woord laat over logistieke thema’s. De nadruk ligt daarbij op innovatie, samenwerking en kennisuitwisseling. Heeft u zelf een video waarin deze thema’s aan bod komen en die u op Amsterdam Logistics wilt publiceren, stuur dan een bericht naar onze redactie.