state of region amsterdam

You too can innovate!

De logistieke sector wordt vaak bestempeld als conservatief. Velen beschouwen vooral kleine en middelgrote mkb-bedrijven als ouderwets met een service die inwisselbaar en daarom van weinig toegevoegde waarde is. Dit is niet alleen de visie van buitenstaanders. Zij komt ook regelmatig naar voren in officiële rapporten waarin verschillende sectoren worden vergeleken.

 

Studenten van de minor Airport-Seaport Logistics van Hogeschool van Amsterdam besloten dieper te graven. Zij zochten en vonden innovaties in kleine en middelgrote bedrijven die verbonden zijn aan de drie mainports in Nederland: Schiphol en de Havens in Amsterdam en Rotterdam. Zij ontdekten dat de logistiek juist een innovatieve sector is. Je moet er alleen wel wat beter naar kijken.

 

eBook

De HvA-studenten bundelden de voor hun meest inspirerende logistieke innovaties in het mkb die zij vonden tijdens de minor Airport-Seaport Logistics in . Het e-boekje is niet alleen een etalage voor de prestaties in de sector, het is vooral ook bedoeld om andere bedrijven te inspireren. Of zoals, de studenten zelf zeggen ”žYou too can innovate!”

Bron: HvA.

Geef een reactie