logistiek 2024

Amsterdam Logistics versnelt! Bent u erbij?

  • Datum: 12 feb 2024
  • Tijd: 16:00 - 19:00 uur
  • Locatie: The B House, Taurusavenue 12, 2132 LS in Hoofddorp. Amsterdam Logistics zet in op duurzaam. Wij hopen dat u met het OV komt. The B House is enkele minuten lopen van NS-station Hoofddorp.
  • Aanmelden

Hoe blijven de ports in de Metropoolregio Amsterdam bereikbaar en de doorstroming op orde? Waar kan men elektrisch laden in tijden van netcongestie en hoe kan goederenvervoer zich verplaatsen van weg naar water en spoor?

Amsterdam Logistics werkt aan een schone en slimme logistiek, samen met ondernemers, onderzoekers en overheden. Onze programma’s gaan in 2024 versnellen. Wat betekent dit voor u?

Op maandag 12 februari 2024 gaan we versnellen en nemen we u mee in hoe Amsterdam Logistics werkt en hoe we samen kunnen werken aan een toekomstbestendige transport en logistiek.

Luitenant-generaal b.d. Mart de Kruif

Voormalig topmilitair Mart de Kruif is gastspreker. Hij geeft in onderstaande video een voorproefje.Speciale gast is Mart de Kruif, de voormalig bevelhebber van 45.000 ISAF-militairen in Afghanistan. Mart heeft ruime ervaring met grootschalige logistieke operaties en internationale samenwerking en biedt verrassende inzichten over samenwerken, durven en hoe om te gaan met logistieke uitdagingen.

Programma


We zien u graag op maandag 12 februari!

Jurgen Nobel
Voorzitter Amsterdam Logistics Board en wethouder gemeente Haarlemmermeer. 

Eva Klein Schiphorst
Voorzitter Amsterdam Logistics Programma en directeur SADC N.V..