haarlem ondernemerspanel

Haarlem zoekt ondernemers voor ondernemerspanel

Als gemeente Haarlem vinden we het belangrijk om te weten hoe wij de ondernemers beter kunnen helpen. Daarom willen we graag van ondernemers zelf weten hoe het nu gaat en wat er beter kan. We zoeken mensen die hun mening willen geven.

Bron: Haarlem.nl.

De vragen die u ontvangt gaan over onderwerpen die nu spelen en zijn heel divers. Bijvoorbeeld over of het aantrekkelijk is om in onze stad te ondernemen of hoe Haarlemmers kunnen worden geholpen met hun onderneming. Maar ook vragen over de nasleep van corona, de stijgende energieprijzen en het tekort op de arbeidsmarkt.

Het ondernemerspanel Haarlem bestaat nu uit ruim 400 Haarlemse ondernemers die online meedoen aan onze onderzoeken. Het panel richt zich op het totale bedrijfsleven. Van zelfstandigen zonder personeel tot grootbedrijven. Onderwijs, de overheid en zorg- en welzijnsinstellingen vallen hier niet onder.

Zo werkt het

  • U krijgt 2 keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen.
  • Deze vragenlijst vult u online in.
  • U kunt per keer beslissen of u meedoet.
  • U krijgt bericht over de uitkomsten, zodra ze beschikbaar zijn.

Meer weten

Hebt u een vraag over het ondernemerspanel? Wilt u meer informatie over een bepaald onderzoek? Of wilt u uw gegevens aanpassen, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf is verhuisd? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@haarlem.nl

Bent u ondernemer in Haarlem? En wilt u ook meedenken met de gemeente? Meldt u dan aan voor het Ondernemerspanel Haarlem