mit netwerkactiviteiten

MIT-subsidieregeling netwerkactiviteiten opengesteld voor inschrijving

De RVO heeft de MIT-subsidieregeling voor netwerkactiviteiten weer opengesteld. Er is 2,2 miljoen euro beschikbaar voor topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI’s) die kennisdeling en netwerkvorming tussen mkb’ers willen bevorderen met netwerkactiviteiten zoals masterclasses, workshops of conferenties? Vraag dan subsidie aan voor uw netwerkactiviteiten. Aanvragen kan tot 2 juli 2024.

De aanvraag van de subsidie verloopt via de TKI’s, bijvoorbeeld TKI Logistiek en TKI Maritiem. Op de website van RVO staat een overzicht van de TKI’s die binnen de regeling vallen. Om je een beeld te kunnen vormen wat TKI Maritiem als speerpunten voor nieuwe netwerkactiviteiten noemt, onderstaand bericht. Hier vind je als mkb’er in de maritieme sector ook de nodige documenten voor een aanvraag:

De TKI-netwerkactiviteiten bieden een uitstekende mogelijkheid om kennis te delen en netwerkvorming vooral binnen het mkb te bevorderen. De netwerkactiviteiten moeten worden uitgevoerd in de periode 1 september 2024 en 31 augustus 2025 en aansluiten bij één van de volgende maritieme speerpunten:

  • Towards zero emission: klimaat, milieu en onderwatergeluid
  • Maritime data: veilig delen en slim gebruiken van data over de hele levenscyclus
  • Safe & smart shipping: veilige scheepvaart (binnenwater, havens, zeeën, oceanen)
  • Smart & circular shipbuilding: digitaal, modulair en circulair
  • Duurzame Blauwe Economie: maritieme aspecten offshore energie, voeding en grondstoffen
  • Secure Seas: maritieme hightech voor een veilige zee (Dutch Naval Design)

Bent u geïnteresseerd een TKI-netwerkactiviteit te organiseren? Download dan het document ‘Netwerkactiviteiten Algemene Voorwaarden‘ en lees het document aandachtig door. Hierin vindt u alle informatie die u nodig hebt voor een succesvolle aanvraag. Bent u klaar om uw aanvraag in te dienen? Download dan het ‘Sjabloon netwerkactiviteit voorstel‘. Vul het voorstel volledig in en stuur het uiterlijk op 1 juni naar Verena Ohms van Nederland Maritiem Land.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Verena Ohms.