state region amsterdam

Eerste klassikale gebruikerstraining eLink

Op vrijdag 28 november is de eerste klassikale eLink gebruikerstraining voor expediteurs van start gegaan. Bedrijven die binnenkort eLink toepassen kunnen bij Cargonaut een gebruikerstraining volgen. Medewerkers van de expediteurs Rulewave, Aircargo.nl en Kerry Logistics hebben als eerste deze gebruikerstraining gevolgd die een praktische insteek heeft en slechts een uur duurt. De komende weken staan meer trainingen gepland.
 
“Met deze gebruikerstraining willen we eLink-gebruikers voorbereiden op de handelingen die zij moeten verrichten en geven we praktische tips mee. Ook laten we duidelijk zien wat er met een ‘rode’ melding moet gebeuren en benadrukken we het aanmelden en afmelden met de ACN-pas ,” aldus Arie Korving, productmanager van Cargonaut.
 
Dat blijkt ook uit de aanpak. Aan de hand een demonstratie volgen de medewerkers een aantal online zendingen van hun eigen bedrijf. Dit maakt het direct herkenbaar. Stapsgewijs ‘lopen’ ze door de belangrijkste handelingen die voor eLink nodig zijn. De eerste reacties zijn positief. “Deze training geeft duidelijkheid over hoe het werkt en wat ik nu precies moet doen”, zo merkt een van de deelnemers op.
 
 
Ontwikkelingen
eLink is in ontwikkeling. Vanuit de behoefte uit de markt werkt Cargonaut aan een aantal updates voor eLink. Arie Korving: “Medio december volgt een eerste belangrijke update. In het scherm is straks een button zichtbaar waaraan de medewerker ziet of een securitycheck via de EU-database plaatsvindt. Uiteraard volgt er meer want we blijven werken aan de verbetering en het gebruikersgemak van eLink!”.
 
Meer weten?
Nog niet bekend met eLink ? Lees hier meer of neem contact op met sales@cargonaut.nl of bel 020 6530808.
 
Hier wordt geïnvesteerd in de toekomst. Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
 
Bron: Cargonaut.nl

Geef een reactie