factsheet elektrisch

Uitnodiging feestelijke bijeenkomst over de Samenwerkingsovereenkomst MRA

  • Datum: 24 sep 2021
  • Tijd: 15:30 - 16:45 uur
  • Locatie: Online (graag aanmelden)
  • Aanmelden

Maar liefst 24 grote organisaties in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) tekenden vorig jaar op 24 september een intentieverklaring om zich in te zetten voor minder files, beter spreiden in het openbaar vervoer en meer beweging door vaker te fietsen en wandelen. Daarmee dragen ze bij aan minder CO2- uitstoot, schonere lucht en vitale medewerkers. De intentieverklaring, inmiddels hernoemd naar de Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen, is niet onopgemerkt gebleven. Met nog eens 50 nieuwe werkgevers zijn inmiddels zo’n 75 werkgevers uit de MRA aangesloten. Een prachtige ontwikkeling waar we met elkaar hard voor hebben gewerkt.

Op vrijdag 24 september 2021 organiseren we een feestelijke online bijeenkomst om de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en vervoerders in de MRA op het gebied van mobiliteit te bestendigen. We verwelkomen maar liefst 50 nieuwe werkgevers die zich aansluiten en vragen enkele van hen om ons mee te nemen in hun ambities en plannen voor komend jaar. Ambassadeurs die vorig jaar tekenden, vertellen hoe zij invulling geven aan de Samenwerkingsovereenkomst.

Marja Ruigrok en Thea de Vries zijn onze gastvrouwen tijdens de bijeenkomst. En met bijdragen van onder andere minister van IenW Barbara Visser en wethouder Verkeer en Vervoer, Water en Luchtkwaliteit Egbert de Vries gaan we een inspirerende sessie neerzetten.

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke bijeenkomst op vrijdag 24 september 2021 van 15.30 tot 16.45 uur.
Een link naar de bijeenkomst ontvang je na aanmelding.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.
Namens Egbert de Vries, Marja Ruigrok, Breikers en alle partners van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid.

Met vriendelijke groet,

Rein Aarts
Directeur Breikers