Innovatiemissie waterstof naar Seoul in Zuid-Korea in september

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze innovatiemissie die plaats vindt van 8 tot en met 10 september 2021. 

Een tweede missie vindt plaats van 10 tot en met 12 november 2021.

Voor wie

De missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de waterstofketen, van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (mobiliteit en gebouwde omgeving). U wilt Zuid-Koreaanse markt verkennen, of u wilt innovatiesamenwerking aangaan met Zuid-Koreaanse partijen.

Programma

We stellen een programma op, verspreid over 2 keer 3 dagen in het najaar van 2021, bestaande uit een Nederland-paviljoen op het H2 Mobility+Energy Show in Seoul van 8-10 september en het H2World in Ulsan van 10-12 november. Op beide beurzen kan de ambassade of een eventuele Koreaanse agent uw bedrijf via posters, brochures, filmpjes, powerpoints, etc op de beurzen promoten. We organiseren thematische seminars/workshops en 1-op-1 B2B matchmakinggesprekken

Als de reisbeperkingen (2 weken quarantaine) naar Zuid-Korea zijn opgeheven, bent u van harte welkom om fysiek bij één van de beurzen of beide beurzen aanwezig te zijn.

Mocht u besluiten om op eigen initiatief naar Zuid-Korea af te reizen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de geldende inreisverplichtingen. De ambassade kan u daarbij ondersteunen. In geval het inreizen onmogelijk is, is de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) niet verantwoordelijk voor de kosten die u gemaakt heeft.

Programmaonderdelen H2 Mobility+Energy Show

 • Nederland Paviljoen
 • Internationale Waterstof Conferentie
 • B2B matchmaking door RVO, ambassde en ED Research
 • Buyers matchmaking door KOTRA
 • H2 Innovation Award door Korea

Programmaonderdelen H2World

 • Nederland Paviljoen
 • Internationaal Waterstof Forum
 • B2B Matchmaking door H2World Organizing Committee
 • Networking Webinar voor de Nederlandse deelnemers
 • Als reizen naar Zuid-Korea mogelijk is, zal Uslan een tour langs verschillende waterstofsites in en rond de stad voor buitenlanders organiseren.

Meer informatie over waterstof in Zuid-Korea

Lees meer informatie over de ontwikkelingen rondom waterstof in Zuid-Korea.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze virtuele innovatiemissie naar Zuid-Korea? Meld u dan vóór 7 september 2021 aan via het registratieformulier op de website van B2match. Let op: De missie is bedoeld voor deelnemers die een actieve bijdrage leveren tijdens de gesprekken en online bijeenkomsten.<

Meer weten?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met:

 • Tong Jiang, adviseur Internationale Technologie en Innovatie Samenwerking (RVO): Tong.jiang@rvo.nl
 • Peter Wijlhuizen, Innovatie Attaché op de Nederlandse Ambassade in Seoul: pw@nost-korea.com

Foto: CM Mellow/Pixabay.com.