ICT logistiek

Jaarlijkse bijeenkomst ICT&Logistiek

ICT&Logistiek is dé logistieke hub voor digitale innovatie. Drie dagen lang in november 2024 is de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht het centrale knooppunt waar heel logistiek Nederland samenkomt om kennis te delen en oplossingen te vinden voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

Bron: ICT&Logistiek.

De huidige uitdagende omstandigheden vragen om een veerkrachtige, wendbare en duurzame logistiek. Een datagedreven operatie is cruciaal om adequate beslissingen te kunnen nemen. Automatisering en robotisering maken onze processen efficiënter en sneller. Ketensamenwerking is een must om samen oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame en emissieloze operatie. Digitalisering is de grote gemeenschappelijke deler waarmee we onze logistieke processen klaar maken voor de toekomst. En die toekomst begint nu!

Helpt jouw organisatie om de toekomst dichterbij te brengen en onze logistiek veerkrachtig, wendbaar en duurzaam te maken? Dan is ICT&Logistiek 2024 dé plek om jouw organisatie te presenteren aan het publiek, dat bestaat uit duizenden eindbeslissers, medebeslissers, adviseurs en influencers uit de logistieke sector.