duurzaam evofenedex

Update nationale agenda Laadinfrastructuur: sluit je aan en laad op

Kunnen we straks overal, makkelijk en slim laden? Ook als het aantal elektrische voertuigen toeneemt? Kortom, bent u benieuwd hoe het staat met de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL)? En wilt u hier actief mee bezig? Kom dan naar het NAL-evenement op 11 april.

U deelt kennis, doet inspiratie op en hoort praktijkverhalen. 

Voor wie?

NAL-regio’s, gemeenten, overheden, kennisinstellingen, marktpartijen en brancheverenigingen zijn van harte welkom om deel te nemen.

Programma update Nationale Agenda Laadinfrastructuur

We trappen de dag om 11:30 uur af met een netwerklunch. Daarna gaat Gerben Jan Gerbrandy, voorzitter van de stuurgroep, in gesprek met stakeholders over actuele vraagstukken. Hoe pakken we de uitdagingen rondom netcapaciteit aan? Hoe zorgen we ervoor dat het laden van een auto net zo makkelijk gaat als het opladen van een mobiele telefoon?

Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag tijdens interactieve ‘oplaadsessies’. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over logistiek laden of privaat laden? Over veiligheid rondom laadinfra of slim laden? U kunt kiezen uit 8 verschillende onderwerpen. Om 17:00 uur sluiten we de middag af met een borrel.

Bekijk het uitgebreide programma op de website van de NAL.

Meld u aan

Meld u nu aan via het aanmeldformulier. Dit is een fysiek evenement. We houden ons aan de coronamaatregelen die dan gelden.

Meer weten?