werkbezoekdag

Save the date Nationale Werkbezoekdag: zet je bedrijf of branche in de spotlights

Wil jij iets over je bedrijf of vak vertellen in een vrijblijvend netwerkgesprek met potentiële medewerkers? Dat kan tijdens de Nationale Werkbezoekdag van Stichting JobOn op 15 november 2023. Tijdens een (online) netwerkgesprek informeer jij de werkzoekende(n) vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche.

Vanaf 1 september 2023 is aanmelden voor een netwerkgesprek mogelijk. Dat kan via de site van de Nationale Werkbezoekdag.

Medewerker of binnenkort afgestudeerd

Ben je toe aan een volgende stap je in loopbaan of studeer je binnenkort af en wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Kijk mee achter de schermen bij bedrijven en organisaties. Ontmoet professionals uit diverse vakgebieden en vergroot je netwerk. Plan een afspraak in voor de volgende editie van de Nationale Werkbezoekdag.

Terugblik op Nationale Werkbezoekdag 2022

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2022 heeft Stichting JobOn 1518 werkbezoeken gefaciliteerd tussen werkzoekenden en vertegenwoordigers vanuit 837 verschillende organisaties. Ben je nieuwsgierig naar de impact en de ervaringen van werkgevers die vorig hebben meegedaan? Bekijk de IMPACTRAPPORTAGE 2022 en ontdek dat het openstellen van je organisatie waardevol is!