service logistics

Service Leadership Summit 2023: toward green and resilient service supply chains

  • Datum: 21 nov 2023
  • Tijd: 09:00 - 17:00 uur
  • Locatie: World Horti Center, Europa 1, Naaldwijk
  • Aanmelden

Op 21 november 2023 organiseert het Service Logistics Forum voor de 26e keer de Service Leadership Summit. Alle vakinhoudelijke professionals zijn welkom. Denk en praat mee over innovatie, verbetering en vooruitgang in de service logistiek en specifiek het verduurzamen en robuust maken van serviceketens.

Onder de naam Service Leadership Summit presenteert het SLF jaarlijks een dag in het teken van innovaties en ontwikkelingen op het gebied van serviceketen management. Vooruitstrevende ‘leiders’ gidsen ons langs succesvolle programma’s en implementaties. In 2023 vindt de 26e editie plaats op 21 november. Duurzaamheid en veerkracht zijn belangrijke megatrends waar niemand meer omheen kan. Daarom staan green & resilient dit jaar centraal in de Service Leadership Summit.

Service Leadership Summit 2023, praktisch:

Programma: Globaal programma alvast hier te zien
Bedrijfsbezoeken: Maak uw keuze uit een van de volgende bedrijven; Caru Containers, Ter Laak Orchids, Lely, Mammoet of NS werkplaats. Bekijk hier de toelichting per bedrijf.
Kosten: Bekijk hier of er voor u kosten verbonden zijn aan deelname.

Jong logistiek talent

Wie recent afgestudeerd is op een relevant onderwerp kan meedingen naar de SLF Afstudeerprijs. Deze prijs is in trek bij studenten vanwege de geldprijs, uiteraard. Maar de echte winnaars zijn de deelnemers van de Service Leadership Summit. Waarom? Omdat het nergens zo makkelijk is om laagdrempelig kennis te maken met een nieuwe lichting managers als hier. De 2 beste studenten verzorgen tijdens de Summit een pitch waarin ze hun onderzoek, maar vooral hun resultaten, voor het voetlicht brengen. Een hapklaar brokje voor u als publiek dus. Het geeft een beeld van de huidige stand van onderzoek, interesse en kennis. De inzendingen die net niet tot de top twee behoren zijn doorgaans ook aanwezig. Ze zullen u graag meer vertellen over hun onderzoek in de pauzemomenten en tussendoor. Op de pagina SLF Afstudeerprijs 23 staan de foto’s van studenten en titels van de afstudeerrapporten. Dit vormen mooie aanknopingspunten om op 21 november met elkaar in gesprek te komen. Wie weet klikt het zo goed dat deze eerste kennismaking tot een concreet vervolg leidt.

Op donderdag 2 november volgt uit het juryberaad welke 2 studenten het tijdens de Summit tegen elkaar gaan opnemen in de pitchbattle. Dit zijn de ingezonden afstudeerrapporten die volgens de vak jury er bovenuit springen. De jury kijkt daarbij naar innovativiteit, creativiteit, toepasbaarheid en leesbaarheid. De inzenders zitten nu volop in spanning totdat deze info gecommuniceerd is.