nwo cybersecurity

Webinar TLN: In 5 seconden je bedrijf weg? Leer van een hacker hoe je dat voorkomt

  • Datum: 16 nov 2023
  • Tijd: 16:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Online, graag aanmelden
  • Aanmelden

Je werkt je hele leven aan je bedrijf en in 5 seconden is het weg. Je bent gehackt! Geen bestanden, geen klanten, geen planning. Voorkom dat je slachtoffer wordt van hackers. Het platform Samen Digitaal Veilig organiseert op 16 november nog een webinar waarin je te horen krijgt hoe een hacker te werk gaat en welke stappen je kan zetten naar digitale veiligheid.

Bron: TLN.

TLN vindt het belangrijk dat leden aan de slag gaan met hun onlineveiligheid en de veiligheidscultuur binnen de organisatie. In dit webinar legt een ethisch hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele sector een stuk veiliger. Ook kun je je aanmelden voor een nieuwe tool die je hierbij ondersteunt en krijg je kosteloos begeleiding via webinars.

Programma onlinebijeenkomst

In dit webinar legt een ethisch hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele sector een stuk veiliger. Ook kun je je aanmelden voor een nieuwe tool die je hierbij ondersteunt en krijg je kosteloos begeleiding via webinars.

  • Ontvangst door MKB Nederland en IVBB
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen (DTC)
  • Leer denken als een hacker
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid
  • Ruimte voor vragen

Aanmelden

Aanmelden webinar donderdag 16 november (16.00 – 17.00 uur).

Maak gebruik van het platform Samen Digitaal Veilig

TLN geeft digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Met dit platform kun je, kosteloos, je bedrijf digitaal weerbaar maken. Hoe? Dat hoor je tijdens het webinar of kijk voor meer informatie op onze website.

Lees ook het artikel over Samen Digitaal Veilig uit HUB 9 – ICT special voor meer informatie. We gaan in gesprek met Mathieu Daalder, directeur Innovatie van IVBB: ‘Ondernemers denken vaak: het gaat mij niet overkomen. Maar die gedachte is niet terecht’, aldus Daalder. ‘Hackers gaan met een soort sleepnet het internet over. Zodra ze ergens een kans zien, grijpen ze die. Je bent een willekeurig slachtoffer.’

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.