Investeerders ontmoeten startups in de Smart Logistics Hub

Drie innovatieve ondernemers mochten hun startup presenteren aan investeerders tijdens de laatste ondernemersontbijt van de openingsweek van de Smart Logistics Hub. Het waren korte pitches maar de deelnemers waren zo in elkaar geïnteresseerd dat ze nog lang bleven natafelen.
Investeerdersontbijt
De Smart Logistics Hub biedt startups en ondernemers toegang tot een uitgebreid netwerk en kennis. Tijdens de openingsweek van de Smart Logistics Hub vond er elke ochtend een ondernemersontbijt plaats. Het waren sessies waarbij innovatieve ondernemers bij elkaar kwamen om van elkaar te leren. Een goed begin van je werkdag. Voor de laatste ondernemersontbijt werd het tijd om die lessen te gebruiken. De laatste ondernemersontbijt werd omgedoopt tot de investeerdersontbijt. Founders van Collibox en Nox Sleep Drink mochten een Pecha Kucha pitch houden voor investeerders zoals Rabobank, KLM en Mainport Innovation Fund II. Ook de eerste startup die de Smart Logistics Hub huisveste, Road Freight Specialist was aanwezig.
Elkaar vinden
De pitches waren kort maar to the point en inspirerend. Aan interesse geen gebrek. Ook de startups vonden een relatie met elkaar. Zo was Nox Sleep Drink nog op zoek naar een distributeur die hun logistieke uitdagingen wilde aangaan. Om hun klant te bereiken op het moment dat Nox Sleep Drink het meest gebruikt wordt is een nachtdistributie tot aan de deur nodig. De zoektocht naar een distributeur die dat aankon bleek lastig. Reynoud Foppen van Collibox sprong hier gelijk op in, zijn bedrijf is juist dé digitale brug tussen klant en distributeur. Zo blijkt dat de Smart Logistics Hub ook een meetingpoint is voor startups onder elkaar.

Geef een reactie