dag digitalisering

Datadelen tussen organisaties: hoe timmer je dat juridisch af met de digitale notaris

  • Datum: 6 jul 2023
  • Tijd: 16:00 - 19:00 uur
  • Locatie: COWO, Kattenburgerstraat 5, in Amsterdam
  • Aanmelden (gratis)

Door datacontracten eenvoudiger, goedkoper en sneller te beschikbaar te maken, creëert AMdEX een eerlijk speelveld, waarin alle organisaties gelijke toegang hebben tot data. De AMdEX summer drinks op 6 juli is een informeel netwerkmoment, waarin het team bijpraat met betrokken partners en ideeën uitwisselt.

Bron: Amsterdam Economic Board.

Na een korte update over de organisatievorm van AMdEX en de plannen voor het AMdEX eindejaarsevent is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Ken je iemand die hier ook bij zou moeten zijn? Deel dan de link naar deze pagina.

Meer informatie

Via het initiatief AMdEX werkt de Amsterdam Economic Board aan de ontwikkeling van een digitale notaris. Deze notaris levert contracten aan organisaties die data willen delen. Ook dwingt AMdEX de voorwaarden in deze contracten af. De contracten ondersteunen eenvoudige datatransacties tussen twee organisaties. Maar ook complexe AI-algoritmen, die toegang moeten hebben tot data die op meerdere plekken is opgeslagen.

Door datacontracten eenvoudiger, goedkoper en sneller te beschikbaar te maken, creëert AMdEX een eerlijk speelveld, waarin alle organisaties gelijke toegang hebben tot data. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je op de AMdEX nieuwsbrief en volg ons via LinkedIn en Twitter.