dmi-ecosysteem

Save the date: 22 juni bijeenkomst DMI-ecosysteem

  • Datum: 22 jun 2023
  • Tijd: 09:00 - 16:30 uur
  • Locatie: De Landgoederij te Bunnik (Camminghalaan 30, 3981GH)
  • Aanmelden

De stad heeft ons nodig. We werken aan mobiliteit en woningbouw, openbare ruimte, energie, klimaat, adaptatie, water en bodem. Niet op een eiland maar juist in samenhang. Bedrijven en gemeenten, het Rijk en de kenniswereld zetten er samen de schouders onder. En met inzet van alle daadkracht en technologie die we kunnen ontwikkelen. Aan de slag dus! Graag nodigen we je uit voor een bijeenkomst van het DMI-ecosysteem op 22 juni.

Tijdens deze bijeenkomst zetten we een volgende stap in het DMI-ecosysteem: wat zijn we aan het doen, wat gaan we doen en hoe, en met wie gaan we wat doen? Daarnaast starten we direct met het delen van kennis: in verschillende deelsessies leer je meer over datadelen, deelmobiliteit, digital twinning en nog veel meer. Het volledige programma volgt binnenkort.

Over het DMI-ecosysteem

Het DMI-ecosysteem is een platform waar alles met elkaar verbonden wordt: informatie over logistiek, hubs, bouw, energiegebruik en luchtkwaliteit en meer. Samenwerking in het fysieke domein staat centraal: tussen bedrijven, gemeenten, provincies, kennisinstellingen en het Rijk. Met optimale maar maatschappelijk verantwoorde inzet van informatietechnologie. In het ecosysteem worden techniek, beleid, mensen en investeringen bij elkaar gebracht, zodat bedrijven en overheden slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen en gebruiken. Zo krijgen gemeenten een beter inzicht in hoe hun stad functioneert en verandert en zitten ook bewoners aan het stuur waar het hun eigen leefomgeving betreft.

We ontmoeten je graag op 22 juni! Aanmelden kan via deze link.

* Deze bijeenkomst stond voorheen gepland op 1 juni: deze datum komt te vervallen.