connected sierteelt

Verduurzaming logistiek sierteelt: waar begint u mee?

Na de eerste logistieke nieuwsbrief willen we u nu vanuit Greenport Aalsmeer concreet informeren over lopende programma’s. U heeft aangegeven interesse te hebben in logistiek en wij horen graag van u welke thema’s/onderwerpen binnen logistiek uw specifieke interesse hebben. 

Bron: Greenport Aalsmeer.

We snappen dat iedereen druk is en dat u geen tijd kwijt wilt zijn aan onderwerpen die uw bedrijf niet raken. We zijn er allemaal van overtuigd dat ook de logistiek duurzamer georganiseerd moet worden, maar de vraag is: waar begint u? Wij gaan u daarbij helpen!

Er is een vragenlijst opgesteld waarin alle lopende programma’s op het gebied van logistiek voorbij komen. U kunt per programma aangeven of u interesse heeft zodat wij u heel gericht aanvullende informatie kunnen sturen over dit onderwerp. Binnen het team van Greenport Aalsmeer is veel kennis over de verschillende onderwerpen en wij maken graag tijd vrij om u bij te praten. Dat is efficiënter dan dat u zich er zelf nog helemaal in moet gaan verdiepen! We kunnen ook – samen met u – kijken waar eventueel subsidie voor beschikbaar is: die contacten en informatie hebben wij!

Om u verder te helpen, willen we graag weten waar uw specifieke interesse ligt en waarover u verder geïnformeerd wilt worden. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is een korte vragenlijst invullen. Dit kost maximaal 5 minuten van uw tijd. We ontvangen uw reactie graag uiterlijk vrijdag 19 mei 2023.

Alvast dank voor de genomen moeite en wij kijken er naar uit om samen met u de logistiek verder te verduurzamen.