amsterdam uitstootvrij

Webinar evofenedex over zero emissie-zones in binnensteden

Vanaf 2025 komen er in Nederland in minstens 25 gemeenten zero emissie-zones. In deze zones mogen alleen nog voertuigen rijden die geen uitstoot hebben. Wat zijn de gevolgen hiervan voor jouw bedrijf? In 45 minuten brengen we je op de hoogte, zodat jij weet welke stappen je kunt zetten. 

Het webinar op maandag 4 september in de ochtend geeft antwoord op de volgende vragen rondom zero emissie-zones:

  • Hoe zit de wet- en regelgeving in elkaar
  • Welke bestel- of vrachtauto’s kun je straks niet meer overal gebruiken en met welke voertuigen kun je nog tot 2030 doorrijden
  • Hoe controleer je de situatie voor jouw wagenpark?
  • Kun je ontheffingen of vrijstellingen krijgen?
  • Hoe groot worden de zero emissie-zones?
  • Zijn er subsidieregelingen voor het verduurzamen van het wagenpark?
  • Welke eerste stappen moet je zetten?

Ook komt beknopt aan bod welke ontwikkelingen er op het vlak van duurzaam vervoer zijn. En vertellen we meer over hoe evofenedex de belangen van haar achterban waarborgt. Let op: dit webinar is voor bedrijven die geen lid zijn van evofenedex. Voor leden van evofenedex hebben we een soortgelijk webinar met informatie dat exclusief toegankelijk is vanuit het lidmaatschap.Emissieloos transport wordt ook jouw toekomst. evofenedex helpt je verder.

Voor wie?

Dit webinar is bestemd voor alle bedrijven en organisaties die te maken hebben / krijgen met transport naar en door de stadskernen waar zero-emissiezones gaan gelden. 

Logistiek managers, wagenparkbeheerders, planners en andere medewerkers betrokken bij het transport van goederen en het leveren van diensten in binnensteden, hebben profijt van het volgen van het webinar.

Webinar voor leden evofenedex

Ook op 4 september, van 13:00 – 14:00 uur geeft evofenedex een webinar voor over zero emissie-zones voor de eigen leden.