acn amsterdam logistics

Bijeenkomst evofenedex: Supply Chaingers XL

In een wereld waarin verandering de enige constante is, is het van cruciaal belang voor de supply chain-professional om vooruit te kijken en veerkrachtige oplossingen te creëren. Van kritieke grondstoffen tot het ‘omarmen van de chaos’, tijdens de bijeenkomst Supply Chaingers XL van evofenedex krijg je een veelzijdige blik op wat de toekomst in petto heeft voor jouw supplychain.  

Bron: evofenedex.

Hoogleraar Jan Rotmans, Joris Teer en andere inspirerende experts geven hun inzichten en visies over de toekomst van supplychains. Deze dag biedt jou een heldere kijk op de richting waarin de supplychain zich beweegt zodat je hier verder op voor kunt bereiden. Samen duiken we dieper in fascinerende onderwerpen zoals transitiekunde, de complexiteit van kritieke grondstoffen en de impact van geopolitieke beslissingen.

Met boeiende break-out sessies over trends in de arbeidsmarkt, machine learning en CO2 meten leer je als deelnemer ook van de praktijk. Hier krijg je de kans te leren van andermans ervaringen en worden praktische handvaten aangereikt op diverse gebieden. 

Samen op weg naar de toekomst

De keuze voor de evenementlocatie weerspiegelt onze visie op de toekomst: een locatie waar duurzaamheid centraal staat: de Metaal Kathedraal in Utrecht. We nodigen je uit deel te nemen aan een dag vol inzichten, interactie en samenwerking. Samen bouwen we aan veerkrachtige supplychains die klaar zijn om de uitdagingen van morgen het hoofd te bieden.

Voor wie is Supply Chaingers XL

De bijeenkomst is exclusief bedoeld voor logistiek- en supplychainprofessionals met minstens tien jaar werkervaring en werkzaam bij handels- en productiebedrijven. Het evenement biedt hun de gelegenheid om in gesprek te gaan met gelijkgestemde vakgenoten over de actuele uitdagingen binnen hun supplychains, en om samen te verkennen hoe zij de toekomst van hun supplychain zien.

De bijeenkomst is onderdeel van de bijeenkomstenreeks van het evofenedex Supply Chaingers Netwerk. Dit netwerk telt 120 deskundige supplychainprofessionals afkomstig uit diverse branches. Op kwartaalbasis komen zij samen om hun inzichten en kennis te delen binnen een vertrouwelijke omgeving, speciaal ontwikkeld voor verladers. De deelname aan dit netwerk is kosteloos, maar is wel exclusief voor leden van evofenedex.

Deze bijeenkomst is, als uitzondering, ook toegankelijk voor leden van buiten dit netwerk. Zo krijgen zij ook de kans om de kennis en netwerkmogelijkheden van deze bijzondere groep te ervaren.