state region amsterdam

'Wel Zo Veilig Award' voor Van der Valk

Van der Valk Transport bv uit Amsterdam kreeg op 6 oktober de ‘Wel Zo Veilig Award’ uitgereikt uit handen van minister Opstelten van Veiligheid en Justitie. De uitreiking vond plaats aan het begin van de Week van de Veiligheid, mede georganiseerd door TLN.

 

Van der Valk Transport onderscheidt zich op bijzondere wijze van andere bedrijven door het toepassen van TAPA beveiligingsmaatregelen op het hoogste niveau. TAPA is een wereldwijde organisatie van logistiek dienstverleners en ladingbelanghebbenden en richt zich op de beveiliging van transport en warehouse. Ook is Van der Valk deelnemer aan het Waarschuwingsregister Logistieke Sector met als doel het tegengaan en verminderen van interne criminaliteit. Van der Valk Transport heeft een duidelijke visie op veiligheid en heeft deze ook daadwerkelijk geïmplementeerd in de bedrijfsprocessen. Van der Valk ziet veiligheid als een integraal onderdeel van de kwaliteit. Zeer terecht is aan transportbedrijf Van der Valk de ‘Wel Zo Veilig Award’ uitgereikt.

 

Over Van der Valk
Van der Valk is als kleinschalig koeriersbedrijf in 1984 begonnen en bestaat inmiddels uit 21 auto’s en 21 medewerkers. Met een zeer gevarieerd wagenpark van zowel klein als groot materieel vervoert het bedrijf goederen op maat: kleine pakketjes maar ook vliegtuigmotoren. Van der Valk Transport is de trotse bezitter van het Keurmerk Transport en Logistiek en geeft op deze wijze blijk van gedegen vakmanschap en succesvol ondernemerschap. (HM/AH)

 

(Foto: Barbara Koppe, Detailhandel Nederland). 

 

Bron: TLN

Geef een reactie