state region amsterdam

Amsterdam Airport Schiphol wint prijs voor beste Europese vrachtluchthaven

Luchthaven Schiphol behoorde dit jaar opnieuw tot de winnaars tijdens de Asian Freight & Supply Chain Awards (AFSCA), waar Schiphol voor de negentiende keer in de 28-jarige geschiedenis van de AFSCA de prijs in de categorie ‘Beste Vliegveld van Europa’ in de wacht sleepte. 

Met de AFSCA Awards worden winnende organisaties onderscheiden wegens hun toonaangevende rol, hoogwaardige dienstverlening, innovatie, klantenrelatiebeheer en betrouwbaarheid. Amsterdam Airport Schiphol kreeg de prijs voor beste Europese vrachtluchthaven vanwege haar infrastructuur, concurrentiekracht, doorlopende investeringen en de reeks ondersteunende diensten en faciliteiten voor luchtvracht.

Enno Osinga, Senior Vice President Cargo van Schiphol nam de prijs in ontvangst tijdens een ceremonie in Shanghai, die werd bijgewoond door vele deelnemers uit de wereld van transport, logistiek en toelevering. Osinga: “Het is altijd een eer om een prijs te ontvangen. Mede gezien het hoge niveau van onze concurrenten bij de AFSCA Awards is dit een resultaat waar we echt trots op mogen zijn. We gaan echter niet op onze lauweren rusten. We blijven werken aan verdere stroomlijning van onze processen en versterking van onze positie als preferred hub voor luchtvracht in Europa.”

Asian Freight & Supply Chain Awards
Cargonews Asia is één van de meest toonaangevende logistieke vakbladen in Azië. Belangrijkste lezersdoelgroep van Cargonews Asia zijn verladers die gebruik maken van luchtvracht. Hierdoor worden de AFSCA’s ook wel de ‘Shippers Choice Awards’ genoemd. De AFSCA’s gelden in Azië en het Verre Oosten als toonaangevend.

 

Bron: Schiphol Group.

Geef een reactie