Cargonaut Community middag: nieuwe datum

In onze Community Update van 28 maart jl. hebben wij u gevraagd om 14 juni in uw agenda te noteren voor onze Cargonaut Community middag. Omdat de Fenex op diezelfde middag ook een evenement organiseert hebben wij besloten de Community middag te verschuiven naar dinsdag 20 juni. Zo hoeven onze expediteursklanten niet te kiezen en kunnen zij beide evenementen bijwonen.
Meer informatie over het programma en de locatie volgen nog in een officiële uitnodiging.

Spreker Cargonaut Community middag

Zoals al eerder gemeld zal één van onze gastsprekers de bekende trendwatcher Adjiedj Bakas zijn. Hij zal ons meenemen op het pad van verandering naar de toekomst. Naast Adjiedj Bakas komen ook personen uit de luchtvracht community aan het woord. Zij zullen hun verhaal en succes van de toekomst op een unieke wijze met u delen.

Verzekerd zijn van een plek? Dat kan!

Ons evenement is bedoeld voor alle directieleden en managers in de Schiphol community. Omdat de community dag draait rondom de toekomst van Schiphol en de luchtvracht vragen wij u om een Young Professional mee te nemen die garant staat voor succes in de toekomst.
Voor deze dag hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van een plek? Meldt u en uw young professional dan nu alvast aan via marketing@cargonaut.nl. Zo weet u zeker dat u erbij kan zijn.

Geef een reactie