Welke locatie kiest u voor uw logistiek en waarom?

TU Delft doet onderzoek naar locaties voor logistiek. Want logistiek vastgoed is hot! Locatiebeslissingen van distributiecentra zijn vrijwel dagelijks in het nieuws. Distributiecentra worden overal in Nederland gevestigd, maar waar zijn de keuzes voor een vestigingsplaats eigenlijk op gebaseerd? 
In dit promotieonderzoek onderzoeken we de factoren op basis waarvan bedrijven uit verschillende sectoren kiezen voor een locatie voor hun distributiecentrum en voor een distributiestructuur. De keuze voor een DC-locatie kan niet los worden gezien van de keuze voor een distributiestructuur. Kiest u als bedrijf voor levering vanuit een centraal Europees Distributiecentrum? Of kiest u voor een decentrale structuur bestaande uit meerdere distributiecentra om uw klanten te bedienen?

Deelnemen aan onderzoek locatie logistiek

Bent u een logistiek manager, logistiek expert of consultant? Dan vragen we u graag om als relatie de volgende enquête in te vullen. U kunt in de enquête aangeven voor welke sector u werkzaam bent of over welke sector u de meeste kennis heeft.
Klik hier om naar het onderzoek te gaan.

Wat krijgt u terug?

Als u aan het einde van de enquête uw mailadres achterlaat, dan sturen wij u na afronding van het onderzoek graag een samenvatting van de resultaten.
We stellen uw medewerking erg op prijs.
Met vriendelijke groet,
Sander Onstein
PhD student TU Delft, Transport and Logistics
Lecturer Amsterdam University of Applied Sciences
E: a.t.c.onstein@tudelft.nl

Geef een reactie