logistiek talent

Deadline aanmelden Transport Talent of Logistiek Talent van 2023

Aanmelden voor de titels Transport Talent of Logistiek Talent 2023 voor mbo-studenten kan tot en met vrijdag 14 april. De verkiezing is uitgeschreven door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor de 500.000 mbo-studenten in ons land. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider ingesteld. Voor de sector transport en logistiek worden deze verkiezingen georganiseerd door Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). In opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen en mogelijk gemaakt dankzij SOOB. Het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de STL Talenten van 2023 hebben één ding gemeen: ze laten zien waarom alleen de állerbesten in de sector transport en logistiek werken.

Misschien ben jij wel een leerling-werknemer die het zo goed doet dat jij de titel ‘STL Talent van 2023’ verdient, of een praktijkopleider die zich keihard inzet voor de begeleiding van jongeren in onze sector? Met de verkiezingen stap jij in de schijnwerper.

Ben jij de beste van 2023? Laat het zien en meld je aan! Of nomineer iemand anders die jij de beste vindt!

Aanmelden voor Transport Talent en Logistiek Talent kan tot en met vrijdag 14 april 2023.