lijsttrekkersdebat haven

Lijstrekkersdebat: Noord-Hollandse havens, entree naar een duurzame toekomst

  • Datum: 23 feb 2023
  • Tijd: 16:00 - 19:00 uur
  • Locatie: De Koepel, Koepelplein 1, 2031 WE Haarlem
  • Aanmelden voor het debat

In het kader van de Provinciale Statenverkiezingen, die in maart dit jaar plaatsvinden, organiseren we samen met havenbedrijven en het havenbedrijfsleven op 23 februari het lijsttrekkersdebat ‘Noord-Hollandse havens: entree naar een duurzame toekomst’ in De Koepel in Haarlem.

Samen met de havens in het Noordzeekanaalgebied en Den Helder staan we voor grote maatschappelijke opgaven. Denk aan de energietransitie, klimaatadaptie en de omslag naar een circulaire economie. Tegelijkertijd is ruimte schaars, hebben we te maken met congestie op het net en zitten we met beperkte stikstofruimte.

Hoe gaat de provincie samen met de havens en bedrijven deze verschillende opgaven te lijf? En hoe gaat de Provinciale Nota Zeehavens uitvoering krijgen? Kom op 23 februari naar het lijsttrekkersdebat in Haarlem en praat hierover mee.

Deelnemers aan het debat zijn in ieder geval de lijsttrekkers van BoerBurgerBeweging, VVD, CDA, ChristenUnie, Partij voor de Dieren, JA21, Partij van de Arbeid, D66, GroenLinks en Namens Noord-Hollanders.

Programma en locatie

Het debat vindt plaats op donderdag 23 februari, van 16:00 – 19:00 uur, in De Koepel in Haarlem (Koepelplein 1, 2031 WE Haarlem). Gezien het beperkte aantal plaatsen in de zaal is aanmelden noodzakelijk om aanwezig te kunnen zijn.

16:00 uur: Inloop
16:30 uur: Start debat
17:45 uur: Borrel
19:00 uur: Eind

Het adres is Koepelplein 1, 2031 WE Haarlem. De Koepel is op loopafstand van station Haarlem. Er is beperkt parkeergelegenheid op het terrein van De Koepel, waarvoor reserveren via ParkBee noodzakelijk is.