Derde bijpraatsessie over stand van zaken CTC en DEFlog

  • Datum: 19 mei 2021
  • Tijd: 13:30 - 14:30 uur
  • Locatie: Online
  • Meer info

Op 13 januari en 17 maart 2021 werden betrokken partijen en geïnteresseerden via een online sessie bijgepraat over Connected Transport Corridors (CTC) en DEFlog. De deelnemers ontvingen informatie over de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Ook werd hen gevraagd om de kansen en uitdagingen die ze zien of ervaren met CTC en DEFlog te delen. Deze bijpraatsessies zijn elke twee maanden met als eerstvolgende datum 19 mei.

De IT-leveranciers werden door Janneke Nijsing, corridormanager Zuid-Nederland (SmartwayZ.NL) en corridormanager CTC Amsterdam Westkant en Paul Swaak, programmamanager CTC (ministerie van Infrastructuur & Waterstaat) bijgepraat over Connected Transport Corridors (CTC) en DEFlog.

Volgende bijpraatsessie over CTC en DEFlog

Zowel de deelnemers als de organisatie vonden de eerste bijpraatsessie een succes. Daarom is besloten om tweemaandelijks een (online) bijpraatsessie over CTC en DEFlog te houden. De sessies vinden plaats van 13.30 tot 14.30 uur op de volgende data: 19 mei, 21 juli, 15 september en 17 november 2021.

Hebt u interesse om aan te sluiten? Dan kunt u zich aanmelden via het online platform DMI. Hiervoor moet u een account aanmaken op DMI. Via dit platform ontvangt u tijdig de agenda en de link naar de online sessie.