verslogistiek

Green meets Ports over verslogistiek

  • Datum: 23 nov 2023
  • Tijd: 15:30 - 18:00 uur
  • Locatie: n.t.b
  • Informatie

Op donderdag 23 november organiseert Greenports Nederland haar ondernemersbijeenkomst ‘Green meets Ports’. Deze bijeenkomst staat in het teken van de verslogistiek en hoe deze de footprint kan verlagen.

Bron: Greenport Aalsmeer.

Een lagere footprint van de verslogistiek, met behoud van een goede concurrentiepositie in Europa. Dat is de ambitie die is opgenomen in het Tuinbouwakkoord. In deze bijeenkomst wordt uiteengezet hoe Greenports Nederland dit aanpakt.

Hartman Expeditie presenteert zijn visie en activiteiten op duurzaamheid in de logistiek. Als afsluiting van de bijeenkomst zal TLN de deelnemers uitdagen om samen aan de slag te gaan. Een praktisch en concreet programma waarin het naast inzicht en inspiratie in verduurzaming ook een goede gelegenheid is om te netwerken.

De bijeenkomst is vooral gericht op bedrijven in de transport en logistiek en wordt gehouden bij Ter Laak Orchids in Wateringen. De start is om 15.30 uur. U kunt zich opgeven door ons een e-mail te sturen waarna we u het officiële programma sturen.