waterstoffabriek flevoland

Innovatiemissie Waterstof China

Wilt u samenwerken met Chinese partners op het gebied van waterstof en werken aan innovatie, technologieontwikkeling en technologiedemonstratieprojecten? Meld u dan aan voor de innovatiemissie naar China van 18 tot 22 september.

Bron: RVO.nl.

Het Nederland-China netwerk organiseerde in 2020 en 2021 meerdere succesvolle waterstofwebinars en lokale waterstofdelegaties gericht op informeren. In 2023 draait het om de dialoog en discussie tussen Nederlandse en Chinese waterstofpartijen en organiseert het Innovatie Attaché netwerk in China een waterstof innovatiemissie. Uitgangspunt van de missie: interactie en matchmaking tussen beide landen.

Voor wie?

Bent u een ondernemer, technologieprovider of als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling? En bent u actief op een van onderstaande thema’s? Dan is deze missie mogelijk interessant voor u.

  • Oplossingen en technologieën voor opslag en transport van waterstof (offshore en onshore). Bijvoorbeeld verschillende pijpleidingoplossingen, opslagtechnologieën, tanks en onderdelen/componenten.
  • Onshore en offshore elektrolyse voor offshore waterstofproductie.
  • Ondernemer / start-up / scale-up met technologie voor waterstoftoepassingen die op zoek is naar kansen bij technologiedemonstratieprojecten en/of samenwerking met China.
  • Waterstofcertificering: deelname van certificerings- en beleidspartijen biedt een kans om samen te werken met de Chinese/standaardisatie-autoriteiten.

Lees hier meer over kosten en doel van deze innovatiemissie.