maritieme monitor 2023

Jaarcongres Jong Logistiek Nederland: Navigating tomorrow’s port

Bij het jaarcongres van Jong Logistiek Nederland kun je als jongere de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen in de haven ontdekken? ‘Navigating Tomorrow’s Port: Innovatie en Uitdaging in de haven’, op 11 oktober in Rotterdam.

Vooraanstaande experts en professionals uit de havenindustrie komen op 11 oktober in Rotterdam samen om te spreken over de meest recente innovaties, trends en carrièrekansen in de haven. Je kunt boeiende presentaties en interactieve sessies bijwonen die inzicht bieden in de huidige uitdagingen en mogelijkheden in de havenwereld.

Of je nu interesse hebt in digitalisering en technologie, duurzaamheid, logistieke trends of andere belangrijke onderwerpen, ons jaarcongres biedt een platform om je kennis te vergroten en waardevolle connecties te leggen.

Programma jaarcongres

We zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen en streven ernaar om zo snel mogelijk de sprekers, aanwezige bedrijven en het volledige programma bekend te maken. Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten voor de laatste updates en nieuwsberichten.

Registreer je vandaag nog om zeker te zijn van een plek op het jaarcongres. Zo ben je verzekerd van deelname en mis je niets van dit inspirerende evenement.

Over Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) is hét platform gericht op logistiek georiënteerde hbo-/wo-studenten en jong professionals tot en met 30 jaar. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven, overheid en onderwijs en bieden jonge logistici de kennis en contacten voor het opbouwen van een succesvolle carrière binnen de logistieke sector.