verkeerskunde congres

Nationaal Verkeerskunde Congres 1 en 2 november in Amsterdam

Vervoerregio Amsterdam nodigt je uit voor het Nationaal Verkeerskundecongres op 1 en 2 november in Amsterdam. Thema is dit jaar ‘Grensverleggend groeien’. Hoe houden we de stad en het omliggende gebied bereikbaar? Hoe geven we letterlijk en figuurlijk de ruimte aan iedereen, zonder daarbij in te leveren op leefbaarheid of duurzaamheid?

Bron: Vervoerregio Amsterdam.

We kijken niet alleen naar oplossingen voor de problemen van nu, maar we kijken ook vooruit. Zodat het over tientallen jaren ook nog prettig, veilig en comfortabel bewegen is. Om dit te bereiken moeten we meer dan ooit samenwerken. Samen bedenken, samen discussiëren en samen doen. En daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Hulp van jou!  Het Nationaal Verkeerskundecongres 2023 is meer dan andere jaren een congres van met elkaar toewerken naar de oplossingen die nodig zijn voor de grote maatschappelijke vraagstukken. Denk, discussieer en deel 1 en 2 november met ons mee. Samen zetten we stappen! 

Precongres – 1 november

Als gastheer van het Nationaal Verkeerskundecongres biedt Vervoerregio Amsterdam je de kans om een kijkje te nemen in de drukste regio van het land. We nemen je mee in onze nieuwe kijk op mobiliteit en brengen daarnaast een bezoek aan twee interessante projecten. Kom zelf ervaren hoe het mobiliteitsnetwerk in elkaar zit en hoe wij bijdragen aan een bredere welvaart in de Vervoerregio Amsterdam. 

Congres – 2 november

Op 2 november verwelkomen we je graag in de Meervaart voor het congres zelf dat in het teken staat van verbinden, kennis delen, halen en kennismaken om samen de stappen te zetten die de transities van nu nodig hebben. 
Zie we je op 1 en 2 november in Amsterdam?