kick-off food challenge

Kick-off Future Food Logistics Challenge 2021-2022 Amsterdam

  • Datum: 7 okt 2021
  • Tijd: nab

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt (of doen we dat nog) rondom food & stadslogistiek. Bij deze stuur ik jullie daarom een save the date voor de kick-off van de Future Food Logistics Challenge 2021-22 van de Vervoerregio Amsterdam en de HvA. De kick-off hiervan is gepland op donderdagmiddag 7 oktober 2021, in het Foodyard van Bidfood op het Food Center Amsterdam.

In 2025 zullen de eerste zero emissie-zones in de MRA worden gestart en dat gaat een grote impact op de bedrijven in de foodlogistieke sector hebben. Naast de overgang naar elektrisch rijden, zal er veel veranderen rondom (stads)hubs, digitalisering en een stijgende vraag naar (lokaal) voedsel.

Vanuit de Uitvoeringsagenda Stadslogistiek Metropool Regio Amsterdam dagen we daarom foodbedrijven uit om het komend jaar de slimste, schoonste en snelste logistieke oplossingen op te zetten en uit te voeren. De nadruk ligt op het doen en delen van projecten tijdens deze Future Food Logistics Challenge!

Dus ben je op zoek naar innovaties, heb je een goed idee of ben je al gestart met een project,  dan nodigen we je uit om aan te sluiten. Tijdens de eerste sessie op donderdag 7 oktober maken we de spelregels bekend en presenteren we de eerste projecten. De winnaar ontvangt uiteraard een waardevolle Food Award!

We zijn nog volop bezig met het programma dus eind augustus 2021 volgt de definitieve uitnodiging met meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Kees-Willem Rademakers