exportcafé evofenedex

Nationaal Export Event 2022 (NEX22)

  • Datum: 12 okt 2022
  • Tijd: 12:00 - 18:00 uur
  • Locatie: De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein
  • Aanmelden en/of informatie

Nieuwe uitdagingen bieden nieuwe kansen! Meld u nu aan voor het Nationaal Export Event (NEX) op 12 oktober 2022 en ontdek de kansen voor uw bedrijf. Ga een-op-een in gesprek met managers bij onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s. Centraal staan de thema’s weerbaarheid en flexibiliteit.

Bent u al actief in het buitenland en op zoek naar nieuwe exportkansen? Kom dan op 12 oktober naar NEX22. Het event vindt plaats van 12:00 tot 18:00 uur in Nieuwegein.

Nieuwe Uitdagingen – Nieuwe Kansen

Wendbaarheid en flexibiliteit: de 2 belangrijkste competenties die uw bedrijf door een wereldwijde crisis heen leiden. Hoe gaat u als professional om met uitdagingen als prijsstijgingen, lange levertijden, personeelstekorten, Brexit, of aanhoudende reisbeperkingen?

Hoe transformeert u deze uitdagingen in kansen voor uw business? Kom naar NEX22 en laat u informeren en inspireren.

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is interessant voor ervaren exporteurs, exportprofessionals en exportmanagers die willen uitbreiden naar nieuwe exportmarkten.

Wat kunt u verwachten?

Het jaarlijkse Nationaal Export Event (NEX) is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur. Tijdens deze 12e editie van het Nationaal Export Event praten we u bij over actuele ontwikkelingen op het gebied van internationaal zakendoen en de kansen die dat oplevert voor Nederlandse ondernemers.

Doe mee aan interessante sessies en volg inspirerende presentaties, met tips van diverse experts en ondernemers. Te gast zijn onder andere Monique Ansink, directeur van Jumbo Cargo Products, Marc van Rooij, president van Shimano Europe Group en Bert Colijn, senior econoom bij ING.

U krijgt ook de kans om een-op-een in gesprek te gaan over uw exportplannen met managers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en National Business Support Offices (NBSO’s).