operatie zelos

Webinar: Leer van een hacker tijdens Samen Digitaal Veilig op 2 en 7 februari

  • Datum: 2 feb 2023
  • Tijd: 10:00 uur
  • Locatie: Online (Graag aanmelden)

Een digitaal ongelukje zit in een klein hoekje. Hoe krijgt een hacker het voor elkaar om in 5 seconden al je digitale informatie te verwijderen? Het platform Samen Digitaal Veilig organiseert twee nieuwe webinars waarin je te horen krijgt hoe een hacker te werk gaat. En welke stappen je kan zetten naar digitale veiligheid.

Bron: TLN.nl.

De webinars zijn op 2 en 7 februari. Ze zijn online en je kunt ze gratis bijwonen.

Programma

  • Ontvangst door MKB Nederland en IVBB (5 min).
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen door het Digital Trust Center (5 min).
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (MSc, CISA, CISSP) (20 min).
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid door Samen Digitaal Veilig (20 min).
  • Ruimte voor vragen (10 min).

Over Wouter van Dongen

Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en webdevelopment. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Wouter is een enthousiast spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feitjes.

Aanmelden

Maak gebruik van het platform Samen Digitaal Veilig

TLN geeft digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Met dit platform kun je, kosteloos, je bedrijf digitaal weerbaar maken. Hoe? Dat hoor je tijdens het webinar of kijk voor meer informatie op onze website.

Lees ook het artikel over Samen Digitaal Veilig uit HUB 9 – ICT special voor meer informatie. We gaan in gesprek met Mathieu Daalder, directeur Innovatie van IVBB: ‘Ondernemers denken vaak: het gaat mij niet overkomen. Maar die gedachte is niet terecht’, aldus Daalder. ‘Hackers gaan met een soort sleepnet het internet over. Zodra ze ergens een kans zien, grijpen ze die. Je bent een willekeurig slachtoffer.’

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.