prodock 2.0

Week van de Circulaire Economie 2023

  • Datum: 6 -
  • Locatie: Verschillend

Tijdens de 8e Week van de Circulaire Economie is er een afwisselend programma door het hele het land. Goede voorbeelden krijgen hier een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Bekijk het programma van de circulaire hubs en meld u aan voor een event.

Waarom wordt ‘de Week’ georganiseerd?

Het is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. Het doel is om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. Zo kan iedereen daarvan leren. Door het hele land en op verschillende circulaire thema’s worden events georganiseerd. Deze editie gebeurt dit volledig vanuit circulaire hubs.

Wat is een hub?

Een circulaire hub is een plek waar alle kennis en kunde in huis is om circulair ondernemerschap van de grond te tillen. Het bruist hier van de innovatie en pioniersdrift. Er zijn deze editie meer dan 25 circulaire hubs door het hele land.

Programma en aanmelden

Het programma van de Week van de Circulaire Economie wordt steeds gevarieerder en voller. Heeft u al een evenement gezien waar u bij wilt zijn?

Bekijk het volledige programma en meld u aan via de circulaire hubs.

Benieuwd naar de evenementen waar wij aan bijdragen? Bekijk ze hier

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een samenwerkingspartner in het Versnellingshuis.