mobiliteit

Wordt de logistiek slimmer en duurzamer door een hub?!

  • Datum: 20 sep 2021
  • Tijd: 20:00 - 22:00 uur
  • Locatie: Pakhuis De Zwijger in Amsterdam
  • Aanmelden

Op maandag 20 september van 20:00 tot 22:00 uur organiseren wij een bijeenkomst over ‘hubs’ bij Pakhuis de Zwijger. Tijdens deze sessie bespreken we de visie op hubs van de Gemeente Amsterdam, met een doorkijk naar concrete use cases en hubslocaties. We nodigen je van harte uit om deel te nemen. Je kunt deze bijeenkomst fysiek bijwonen, maar online kan natuurlijk ook!

Logistieke hubs worden vaak geprezen als dé oplossing voor het slimmer en duurzamer bevoorraden van Amsterdam. Dat is nodig want het verkeer in de stad blijft (ook na COVID) groeien en er is steeds minder ruimte om deze groei op te vangen. Hoe maken hubs de logistiek slimmer en duurzamer en als logistieke hubs de oplossing zijn voor de vele logistieke problemen in de stad, waar blijven ze dan? Hoe voorkomen we dat de bevoorradingsketen juist duurder en complexer wordt door de toevoeging van deze hubs?

Samen met experts én de zaal gaan wij op zoek naar antwoorden en de ideale invulling van de logistieke hub van morgen. Wil jij er 20 september bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Grote Zaal bij Pakhuis de Zwijger, Piet Heijnkade 179 in Amsterdam. Je kunt de bijeenkomst zowel fysiek als online bijwonen. Vanwege de maatregelen rondom Covid, is het aantal plaatsen bij Pakhuis de Zwijger beperkt. Meer over het programma en de sprekers.