state region amsterdam

FloraHolland past managementteam aan

De directie van FloraHolland past per 1 mei de samenstelling van het managementteam aan. Daarmee ontstaat een heldere en evenwichtige verdeling van taken met duidelijkere eindverantwoordelijkheid voor klanten en kosten. Daarnaast krijgen strategie, marketing en business development een prominentere positie.

 

FloraHolland staat voor een nieuw hoofdstuk in haar bestaan. Met Kompas brengen wij ons huis weer op orde en kunnen wij gaan bouwen aan de toekomst. Een toekomst met veel uitdagingen zoals het afnemende klokvolume, voortschrijdende ketenverkorting, internationalisatie en virtualisatie. Lucas Vos: “FloraHolland is een van de belangrijkste spelers in de wereldwijde sierteelt en ik ben ervan overtuigd dat we met de nieuwe samenstelling van het managementteam in de beste positie zijn om hier op voort te bouwen.” 

Per 1 mei maakt Erik Leeuwaarden geen deel meer uit van het managementteam. Hij richt zich als projectadviseur op de vastgoedportefeuille en het beheer van deelnemingen van FloraHolland.  Erik Leeuwaarden: “Ik blijf betrokken bij een aantal belangrijke ontwikkelingen van de veiling en daarnaast krijg ik tijd voor geheel andere zaken.” 

 

Samenstelling nieuw managementteam

Algemeen directeur  Lucas Vos
Financieel directeur  Rens Buchwaldt
Commercie   Servaas van der Ven
Operations Marcel Claessen
Strategie, Marketing &
Business Development
Dirk Hogervorst
Finance   Martijn Meskers
HR  Dimitri Markidis
I&A JanPaul Landman

 

Bron: FloraHolland.nl

 

Geef een reactie