Wat & Hoe Green Deal Zero Emission Stadslogistiek

De Holland Logistics Library promoot onze vaderlandse logistiek en ons land in het buitenland. Veel aandacht gaat uit naar innovaties die een oplossing bieden voor hedendaagse logistieke uitdagingen. In dit kader is een video verschenen over het programma Green Deal Zero Emission Stadslogistiek. De video is ook de moeite van het bekijken waard voor bedrijven, overheden of kennisinstellingen in eigen land die mogelijk aan het programma willen deelnemen.
Veel partijen uit de Metropoolregio Amsterdam doen al mee aan het programma Green Deal Zero Emission Stadslogistiek. Onder hen zijn Hogeschool van Amsterdam (HvA), de gemeentes Amsterdam en Haarlem, Albert Heijn, Peter Appel Transport, DHL, Deudekom, ING en meer.
Het programma is eind 2014 opgestart en timmert flink aan de weg.

‘Bewustwording is het grote winstpunt van het programma. Maar daarna moet je aan de slag. Het programma biedt drie pijlers van maatregelen daarvoor: techniek, logistiek en beleid’
Walther Ploos van Amstel, lector City Logistics aan de HvA

In meerdere steden en regio’s lopen inmiddels pilots en projecten in het kader van de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek. Wat u kunt doen, hoe u kunt meedoen en hoe u kunt samenwerken, ziet u in onderstaande video.

Video Zero Emission Stadslogistiek

Bekijk de video Zero Emission Stadslogistiek via de site van de Holland Logistics Library.
 

Geef een reactie