state region amsterdam

Handelsmissie Shandong (China)

 

De provincie Noord-Holland organiseert van 21 t/m 26 april 2014 onder leiding van gedeputeerde Jan van Run een multi-sectorale MKB-georiënteerde handelsmissie naar haar zusterprovincie Shandong (China). U wordt hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze reis.

 

Waarom deze handelsmissie naar Shandong?
Noord-Holland onderhoudt sinds 1995 economische banden met Shandong. Sindsdien heeft de provincie bedrijven op weg geholpen bij hun entree op de Chinese markt. Met een economische groei van 9,8% in 2012 behoort Shandong tot een van de meest succesvolle provincies van China. In het beoogde groeiscenario voor de komende jaren verwelkomt Shandong kennis, vakkundigheid en producten uit Nederland, vooral op het gebied van:

– Agri-business, horticultuur en voedsel (-veiligheid)
Logistiek en infrastructuur
– Duurzame energie, water en milieu
– Maritiem en offshore.

Voor wie is deze missie bedoeld?
De handelsmissie Shandong 2014 is primair bestemd voor MKB-ers, die het zakendoen met China willen ervaren, serieus een (volgende) stap op de Chinese markt willen zetten of hun internationale netwerk willen onderhouden en uitbreiden. Uw ambities kunnen met (bestuurs-) inzet van de provincie Noord-Holland en handelsspecialisten uit Nederland en China worden gerealiseerd.

Diverse (Noord-Hollandse) ondernemers opereren succesvol in Shandong dankzij eerdere missies van de provincie.

“AFPRO filters is sinds 2006 actief in Shandong. Vanaf het prille begin heeft de provincie nauwe betrokkenheid getoond. Mede door ondersteuning van de provincie Noord-Holland zullen we dit jaar in Shandong onze 2e fabriek en research center openen. Ik raad elke ondernemer aan om aan deze missie deel te nemen.” Karel Bosschieter, CEO AFPRO Filters Group Alkmaar

Wat bieden wij u? (zie ook “programma”)
Elke deelnemers krijgt een programma-op-maat: individuele matchmaking, themagerichte seminars, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken.
De reissom is inclusief internationale vluchten op basis van economy class, binnenlandse vlucht en -vervoer, overnachtingen met ontbijt, briefings, diverse diners, matchmaking, visum en begeleiding.

Programma en aanmeldingsprocedure
Voor informatie hierover: bekijk het programma en de wijze waarop u zich aan kunt melden.

 

Contact
U kunt contact opnemen met dalenj@noord-holland.nl /+ 31653414337 of zijlm@noord-holland.nl / +31631688083 als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht.

Namens Jan van Run
Gedeputeerde voor Economische Zaken

 

(via MKB.nl)

Geef een reactie