KLM China

KLM tot half maart niet naar China vanwege coronavirus

Wegens de uitbraak van het Corona virus heeft KLM sinds begin februari haar vluchten tijdelijk opgeschort naar het vaste land van China. KLM schort haar vluchten naar Beijing en Shanghai nu verder op tot en met 15 maart.

De gezondheid van medewerkers en klanten staat in alle besluiten van KLM voorop. Om klanten in deze tijd een zo optimaal mogelijk netwerk te bieden. Vanaf 16 maart gaat KLM weer vliegen op Beijing en Shanghai. Om de dag op een van deze twee steden, zodat er weer een dagelijkse KLM verbinding tussen Amsterdam is met het vaste land van China.

Air France zal een vergelijkbaar schema vliegen naar Beijing en Shanghai. Op deze manier hebben onze klanten de mogelijkheid om dagelijks vanaf Amsterdam en vanaf Parijs naar China te vliegen en zijn Beijing en Shanghai afwisselend bereikbaar vanaf Amsterdam of Parijs.

Vanaf 29 maart worden de KLM vluchten naar Beijing en Shanghai weer elk dagelijks aangevlogen.

De vluchten naar Chengdu, Hangzhou en Xiamen blijven vooralsnog opgeschort tot en met 28 maart

KLM volgt de ontwikkelingen van de uitbraak van het Coronavirus in China nauwgezet en heeft intensief contact met diverse nationale en internationale gezondheids- en luchtvaartinstanties.

Voor onze klanten blijft de eerder aangekondigde rebookpolicy voor China van kracht. Meer informatie is te vinden op klm.com.