wagenpark monitor

Oproep: wilt u netwerken bij de Filipijnse Roads & Traffic Expo?

Bent u actief in de weg- en verkeerssector? Heeft u interesse om uw producten en/of diensten te verkopen in een van de snelst groeiende economieën ter wereld? Neem dan deel aan de 1e editie van de Roads & Traffic Expo op 1 en 2 oktober 2019 in de Filipijnen. Bij voldoende interesse zal de Nederlandse ambassade in Manilla een Holland Paviljoen organiseren waar u uw bedrijf kunt presenteren.

De Filipijnen is een land met 107 miljoen inwoners dat zich kenmerkt door middellage inkomens. De bevolking groeit in rap tempo en de jonge middenklasse wil graag reizen. Hun mogelijkheden om zich over het eiland te verplaatsen zijn echter beperkt tot bus, auto en vliegtuig. Een onderontwikkelde infrastructuur remt de mobiliteit.

Kansen in de Filipijnse infrastructuur

Om de reismogelijkheden te verbeteren zijn de Filippijnen actief bezig met het opbouwen van hun transportinfrastructuur en het investeren in intelligente vervoerssystemen. Het programma ‘Build, Build, Build’ van de overheid omvat US$ 160 – 180 miljard aan infrastructuuruitgaven tot 2022. Het doel is om de economische groei te stimuleren door de toegang tot markten en zakelijke kansen in het hele land te verbeteren. Het programma biedt volop mogelijkheden in de Filipijnse infrastructuursector.

Wat biedt de Roads & Traffic Expo?

De Roads & Traffic Expo Philippines is het eerste evenement in zijn soort in de ASEAN-regio. Er zal onder meer een tentoonstelling plaatsvinden en een ‘Roads & Traffic’-conferentie. Interessante onderwerpen zijn onder meer:

  • Infrastructuur en smart cities
  • Verkeersmanagement
  • Veiligheid & monitoring
  • Parkeergelegenheden
  • Slimme mobiliteit
  • Stedelijk vervoer
  • Wegen, tunnels en bruggen
  • Elektrische voertuigen
  • Investeringen

Bezoek de website van de Roads & Traffic Expo voor meer informatie over het evenement en de onderwerpen.

Heeft u interesse?

Is uw belangstelling gewekt? De Nederlandse ambassade in Manila is benieuwd naar de interesse van Nederlandse bedrijven om mee te doen aan de 1e editie van de Roads & Traffic Expo. Als er genoeg belangstelling is, zal de ambassade een Holland Paviljoen opzetten.

Als er al vroeg interesse is, kan de ambassade bovendien ruimte voor presentaties reserveren in het programma. Ook een netwerkreceptie of matchmakingsessies met b2b-bedrijven of andere stakeholders zijn mogelijk. Daarbij zal de ambassade ook aanvullende activiteiten naast de beurs organiseren, die uw reis naar Manila de moeite waard maken.

Laat alstublieft voor 30 maart 2019 weten of u interesse heeft door een e-mail te sturen naar bdc@rvo.nl. U krijgt dan op 15 april een update of het Paviljoen georganiseerd wordt of niet.