state region amsterdam

Royal Schiphol Group nieuwste lid van Mobiliteitsalliantie

Royal Schiphol Group heeft zich aangesloten bij de Mobiliteitsalliantie. De Mobiliteitsalliantie is een samenwerkingsverband van inmiddels 26 partijen, opgericht om ervoor te zorgen dat de bewegingsvrijheid van Nederland behouden blijft. Samen met de andere partijen gaat Schiphol zich inzetten voor de bereikbaarheid, het vestigingsklimaat en verdienvermogen van Nederland. 

Met de toetreding van Schiphol krijgt de Mobiliteitsalliantie een nieuwe dimensie, doordat nu ook het vervoer door de lucht vertegenwoordigd is.

“Schiphol is een multimodaal knooppunt waar bijna alle vormen van vervoer samenkomen. Voor de bereikbaarheid, het vestigingsklimaat en het verdienvermogen van Nederland willen we dat knooppunt duurzaam en slim doorontwikkelen. Daarin werken we graag samen met de andere partijen van de Mobiliteitsalliantie”
Dick Benschop, ceo Schiphol

Mobiliteitsalliantie verwelkomt Royal Schiphol Group

Steven van Eijck, voorzitter Mobiliteitsalliantie: “Het is fantastisch dat wij Schiphol mogen verwelkomen in de Mobiliteitsalliantie. Schiphol is een van de belangrijkste en grootste mobiliteitsspelers en onlosmakelijk verbonden met de huidige en toekomstige inrichting van ons mobiliteitssysteem. Niet alleen verbindt Schiphol ons land met de rest van de wereld, ook de bereikbaarheid over land is cruciaal voor de tienduizenden werknemers en miljoenen reizigers die de luchthaven ieder jaar ontvangt.”

Geef een reactie