state region amsterdam

Vernieuwde site Dinalogamsterdam.nl slaat goed aan

Sinds de vernieuwing van de website van Dinalog Amsterdam, groeit de community nog harder. Tientallen nieuwe professionals uit de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam hebben zich aangemeld. Bijna achthonderd unieke bezoekers brachten tijd door op de site.

 

Naast lezen kunnen bezoekers van dinalogamsterdam.nl op de vernieuwde site nu ook zelf nieuws en evenementen publiceren, bloggen, kennis delen, oproepen plaatsen en discussiëren. Dat leverde al blogs op van onder meer Coen Meijeraan van FloraHolland, Paul Jansen van SADC en de studenten van het Kennislab Westas. Centraal op de site staat de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam (MRA), een van de grootste en meest innovatieve sectoren.

 

Nieuwe ideeën, nieuwe business
De community draait om het delen van nieuws en kennis. Uitgangspunt is dat waar de gehele logistieke sector groeit, ook individuele bedrijven groeien en andersom. Samen werken en ideeën uitwisselen stimuleert ten slotte de ontwikkeling van innovaties en uiteindelijk zelfs nieuwe business.

 

Wereldwijde voortrekkersrol behouden
Eén van de kerndoelen van Dinalog Amsterdam is het behoud van de wereldwijde voortrekkersrol van het logistieke cluster in de MRA. Regionale ondernemers, bestuurders en kennisinstellingen werken hard aan versterking van de huidige toppositie. Om te stimuleren dat kennis en middelen optimaal worden ingezet, biedt Dinalogamsterdam.nl. het verbindende platform.

 

Animatie
Bekijk de introductie op de vernieuwde community dinalogamsterdam.nl.

 

 

Twijfelt u of uw nieuws interessant genoeg is voor de site?
Nergens voor nodig. Neem gewoon even contact op met de redactie (mailadres: content@dinalogamsterdam.nl). Zij helpt u graag verder.

Nieuw op Dinalog Amsterdam?
Maak een eigen profiel aan en begin direct met publiceren en reageren.

 

Geef een reactie