state region amsterdam

Vijfde editie NK Speed Docking in aantocht

Op 16 maart gaat het NK Speed Docking 2015 van start. Vorig jaar kwam Albert Heijn in Zaandam uit de strijd als meest innovatieve distributeur. Deen supermarkten uit Hoorn was de snelste. Inschrijven voor deelname aan de editie 2015 van het NK Speed Docking kan nu.


Met het Speed Docking initiatief willen fabrikanten gezamenlijk de dialoog en samenwerking met handelsrelaties aangaan om de logistieke keten te verduurzamen en te versnellen. Mogelijkheden voor wederzijdse productiviteitsverbetering en juiste productbeschikbaarheid voor de consument gaan hierbij hand in hand met drukvermindering op het milieu en de maatschappij. Zo bouwen bedrijven en maatschappelijke organisaties samen aan de waardeketen van de toekomst.

Kampioenschap
Een belangrijk onderdeel van het Speed Docking initiatief is natuurlijk het jaarlijks terugkerend kampioenschap. Dat loopt van 16 maart tot en met 24 mei. Welk handelsdistributiecentrum heeft de snelste en meest efficiënte goederenontvangst en realiseert daarmee de laagste verblijftijden voor vrachwagens?

Internationale groei
Niet alleen doen België en Luxemburg, Tsjechië en Slowakije weer mee in 2015; ook Polen, Ierland en Duitsland zijn de competitie aan het voorbereiden. Wilt u ook meedoen of hebt u een vraag? Neem contact op via speeddocking@connekt.nl.

Geef een reactie