state region amsterdam

AEO-certificaat voor Middelkoop

 

”‹J. Middelkoop Logistics uit Nieuw Vennep heeft onlangs de status Authorised Economic Operator behaald. De Douane heeft de logistiek dienstverlener hiermee aangemerkt als een veilige internationale logistieke partner.

 

Sinds de start van het vernieuwde J. Middelkoop Logistics zijn er direct een aantal pijlers gezet op het behalen van certificering. Met dit AEO-certificaat laat het bedrijf zien dat het voor zijn opdrachtgevers een partner is die de keten veilig en overzichtelijk houdt. Tevens bevestigt deze status de koers van Middelkoop als professioneel dienstverlener.

 

J. Middelkoop Logistics is een internationaal transportbedrijf met op dit moment 45 medewerkers en 35 vrachtauto’s.

Middelkoop transporteert special cargo, dat wil zeggen agrarische machines, vliegtuigmotoren en overmaatse kisten door Europa. Daarnaast is er een distributietak voor de Benelux in combinatie met warehouse en logistiek.

‘We hebben verdere ambities en willen als team het onderscheid maken’, zo stelt Vincent van ’t Schip. ‘Nederlands vakmanschap is daarbij het credo.’

 

Het AEO-certificaat is op 20 januari uitgereikt door de heer Meijer van Douane Rotterdam Rijnmond aan de directie van J. Middelkoop Logistics. (TH)

 

Bron: TLN.

 

Geef een reactie