state region amsterdam

Inschrijving SHARE Award 2014 voor duurzame bedrijven Haarlemmermeer begonnen

 

Vanaf 5 februari kan ieder in Haarlemmermeer gevestigd bedrijf zichzelf of een collega aanmelden voor de felbegeerde SHARE Award 2014. Vind u dat uw bedrijf in aanmerking komt voor de SHARE Award 2014 of kent u een bedrijf die de Award verdient? Inschrijven kan via: duurzaamheidloont@haarlemmermeer.nl ter attentie van: aanmelding SHARE Award 2014

 

SHARE staat voor Sustainable Haarlemmermeer Real Estate; duurzaam ondernemen in de gemeente Haarlemmermeer. En heeft als doel visie, kennis en ervaring samen te brengen en te delen.

 

SHARE Haarlemmermeer
De gemeente Haarlemmermeer heeft de ambitie zich de komende jaren verder te ontwikkelen tot meest duurzame vestigingslocatie voor bedrijven, organisaties en burgers. Samen met de zes founders wil de gemeente hét jaarlijkse duurzame netwerk evenement met een actueel en inspirerend programma voor vastgoedgerelateerde doelgroepen in de regio Haarlemmermeer organiseren: SHARE. Het moet een aanrader zijn voor iedereen die concreet wil werken aan een duurzame regio.

 

Meer informatie via: www.sharehaarlemmermeer.nl.

 

SHARE missie
SHARE wil Bedrijven en organisaties inspireren om gezamenlijk aan duurzaam ondernemen mee te doen met als doel een toekomstbestendige, duurzame economie en ruimtelijke ontwikkeling in HLMRMEER / metropoolregio Amsterdam. Door kennis en expertise van de SHARE founders te delen en de economische kansen te verkennen.

 

De founders van SHARE 2014 zijn:
Rabobank regio Schiphol / SADC / SRE / Bouwland /Schenk Makelaars / Dura Vermeer

 

Bron: Gemeente Haarlemmermeer

 

Geef een reactie