state region amsterdam

AEO-certificaat voor Standby Logistics in Hoofddorp

Sinds 2003 is Standby Logistics een specialist in het vervoer van luchtvracht over de weg. De vervoereisen omtrent de veiligheid en de waarborging van de luchtvracht zijn ruim en moeten continue up to date gehouden worden. 

De EU heeft naast de reeds bestaande eisen en voorwaarden de AEO certificering in het leven geroepen. De AEO certificering wordt in Nederland na een uitgebreide screening en controle door de Douane uitgereikt. Uiteraard moet de onderneming aan strikte eisen en voorwaarden voldoen, alvorens de AEO certificering wordt toegekend. 

De voordelen zijn daar in tegen ook zeker aanwezig. AEO gecertificeerde bedrijven kunnen onderling veel tijd besparen en extra controles en dergelijke voorkomen. Met name de tijdswinst is een essentieel voordeel. Daarnaast is de onderneming aantoonbaar gekwalificeerd en betrouwbaar. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer bedrijven eisen dat de leverancier/partner AEO gecertificeerd is. Mede hierom is Standby Logistics trots op het behalen van de AEO status.”‹ (RO)

 

Bron: TLN

Geef een reactie