state region amsterdam

Cargohopper overweegt extra ritten in Amsterdam

Cargohopper Amsterdam presteert boven verwachting. Het bedrijf overweegt daarom uit te breiden met een extra shift.

Cargohopper vervoerde sinds de start meer dan twee maanden terug, ruim 214 ton goederen verdeeld over 7.200 zendingen en bijna 17.000 colli. “Over de eerste twee maanden blijkt dat we het volume goed vasthouden en zelfs gestaag uitbouwen. Daarmee zitten we nu al in de buurt van het maximale dat we binnen één shift kunnen beleveren’, stelt Ron Klein Tiessink, directeur Cargohopper Amsterdam. Het bedrijf overweegt daarom uit te breiden met een extra shift.

 

Overslagpunt

Na Utrecht en Enschede is Amsterdam de derde stad waar de Cargohopper rijdt. Vier voertuigen bedienen vanuit een overslagpunt in het bedrijfspand van Deudekom in Duivendrecht het centrum binnen de milieuzone. De nadruk ligt op de levering van ondernemers, maar ook voor bouwlogistiek- en verhuisdoeleinden is het voertuig geschikt.

 

Techniek

De voertuigen voor Amsterdam (Cargohopper 2) hebben een netto laadvermogen van zestien rolcontainers dat gelijk staat aan tien europallets. Ook heeft het voertuig ruimte voor een handpallettruck. De actieradius is 75 kilometer.

 

Bron: Logistiek.nl

Geef een reactie