logistiekdag 2024

Dagthema’s jaarcongres Topsector Logistiek bekend

Het jaarcongres van de Topsector Logistiek duurt dit jaar drie dagen. Op 9, 10 en 11 september kunt u zich laten informeren en inspireren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van logistiek. Elke dag staat een ander onderwerp centraal. De dagthema’s zijn: datagedreven logistiek, duurzame logistiek en ketenregie.

De verschillende sessies worden binnenkort bekendgemaakt zodat u zelf kunt kiezen aan welke sessies u wilt gaan deelnemen.

Dagthema’s Jaarcongres Topsector Logistiek

Iedere dag staat één van de thema’s uit de nieuwe actieagenda 2020-2023 van de Topsector Logistiek centraal tijdens de dagelijkse talkshow en sessies:

09 september:   Datagedreven logistiek

10 september:   Duurzame logistiek

11 september:   Ketenregie

Het Topsector Logistiek Congres speelt op deze thema’s in met een uitgebreid inhoudelijk programma, waarin innovaties en praktijkverhalen uit het bedrijfsleven een belangrijke rol spelen.

Iedere dag start met liveshow

Elke dag start met een liveshow onder leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink. Hierna kunt u uit negen verschillende sessies kiezen in 3 rondes om 11:00 13:00 en 14:15 uur over het centrale thema waar u zich kosteloos voor kunt inschrijven. Tussen de online sessies door heeft u de mogelijkheid om verder te praten met collega’s uit het werkveld in onze online netwerkomgeving.